Cum facem?

Ridicarea comenzii

Odată ce ai hainele gata spălate și uscate, iei legătura cu noi prin telefon, email sau formularul de contact de mai jos și stabilim ora și locul dorite de tine. Venim și ridicăm, în condiții de igienă, produsele care trebuiesc călcate. Le vom verifica și cântări, iar ulterior se emite un bon de comandă. Puteți opta pentru a fi călcate cu sau fără dungă, împachetate sau așezate pe umerașe. Singurul cost este prețul per kilogram de articole textile.

Călcarea

Rufele sunt aduse la sediul nostru și călcate după specificațiile dumneavoastră și cele de pe etichetă. În termen de 24-72 de ore, se calcă articolele textile folosind aparatură profesională. Așezăm pe umerașe produsele, le ambalăm sau le înfoliem, pentru a le proteja până vor fi predate

Livrarea

După călcare, hainele sunt puse pe umerașe, învelite în saci de polietilenă speciali și/sau ambalate în huse speciale pentru protecție, după caz.
După ambalare, hainele sunt păstrate într-un mediu curat, fără fum, praf sau umiditate.
Te contactăm imediat ce produsele au fost călcate, iar livrarea se face după reperele stabilite în prealabil (dată, oră, adresă).
Plata se efectuează, de regulă, la returnarea hainelor, în numerar sau cu cardul.
Procesul complet de prestare a serviciilor și condițiile de desfășurare ale acestora le găsești în secțiunea CONDIȚII GENERALE, de care te rugăm să ții cont când apelezi la serviciile noastre.